anti virus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anti virus programlari
  2. kaspersky anti virus personal
  3. 4 anti virus birden kullanmak
  4. i am not anti social society is anti me
  5. t virus
  6. virus
  7. 750 gb lik hdd ye giren virus
  8. dermotropik virus
  9. bir virus olarak dna
  10. cyrus the virus

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ozgur sozluk » for you » nuri sozkesen » deizm » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » nat » tiyatro akademi » blow off » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » basligi okurken kusmak » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » disari cikmadan once tuvalete girmek » eurasian » abdullah gul » turkiye kalkinma ve dayanisma vakfi » children of bodom » yakiyor bagrimdaki ates » click » haydi hayirli tiraslar » alternatif rte digiturk diyaloglari » cin in guneybatisindaki sichuan eyaletinde deprem » kenan evren » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » ruhlarin gocu » turkceye giren yabanci kelimeler » oyunun kurali » hayrunnisa gul » coca cola » erkeklerden soguma sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa