anti freeze 

kapat
  1. genelde su soğutmalı motorlarda, kışın soğutma ünitesinin donmaması için, karbüratör suyuna ilave edilen, donma derecesi çok düşük içilmesi sakıncalı olan sıvımsı madde. çok tatlı bi rengi vardır. motor dondukdan sonra anti freeze eklemek çare değildir. halk arasında antifiris olarak geçer.
    #467034 (Move!RaT, 27.07.2006 16:54)
  2. (bkz: anti virüs)
    #1048278 (janjan, 24.12.2006 13:33)
  3. (bkz: deep freeze) *
    #1048286 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 24.12.2006 13:35)
  4. mavi renklidir. tadı şekerli ve çok güzeldir.ancak hafif yağlı kıvamda olduğu için mideye oturur ve ağırlığıyla rahatsız eder. fazla içilmesi mide bulantısı, kusma ve zehirlenmeye yol açar.
    #1048372 (beelzebub, 24.12.2006 13:55)
  5. ingilizce argosunda alkollü içki anlamına da gelir.
    #4257960 (saka saka hepsini ben uydurdum, 20.11.2008 22:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anti freeze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anti freeze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anti freeze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anti freeze. Copyrights of the articles are belong to their authors.