anthrax 28 

kapat
  1. sözlüğün yeni yazarlarından. uzun mesajlaşmalar sonucu uzlaşma alanı bulduğum güzide insan.
    sözlüğe yeni bir hava getireceğini şimdiden duyurmak isitoyorum.
    hoş gelmiş, sefa getirmiş..
    #3315606 (kendime donmeye artik cok gec, 25.04.2008 01:47)
  2. sonucunda ikimizinde çaylak olduğu ufak bir tartışma yaşadığım anthrax28 adlı yazarın, reenkarnasyonu. sonra uçmuş idi. nedendir bilmem. eski asabi tavrını aynen sürdürmektedir.
    #3364088 (dolph lundgren, 06.05.2008 15:39 ~ 15:41)
  3. akp li olmadığım sebebiyle hayırsız olduğuma kanaat getirmiş yazar kişisi. akp ye hayırlı olma gibi bir niyetim olmadığını bilmesini isterim.
    (bkz: hayırda hayır vardır)
    #3500691 (hayirli1i, 06.06.2008 02:07)

© 2008 - uludağ sözlük

anthrax 28 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anthrax 28 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anthrax 28 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtulus kayali » olgar verim » elazig » saatte nacar kadinda macar » burhan altintop » hayatinda hic ac kalmamis insan » ataturk vs fethullah gulen » deluruk » feyyaz ucar » icinde patlatmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci