anthony robbins 

kapat
  1. kisisel gelisim uzmani.

sinirsiz guc kitabının yazarı.
    (mürekkep, 25.01.2007 18:59)
  2. Kendini geliştirerek hayallerine ulaşan ve bu başarılarını kitaba dökmüş yazar.
    (jamish efendy, 23.10.2007 22:56)
  3. "kaderiniz karar anlarınızda biçimlenir." sözlerinin de sahibi.
    (perseis, 28.03.2008 07:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» espriden anlamayan okuz yazar » king kong » heroes » hipokondriyak » mike tyson evander holyfield mac 3 » insanlar plan yaparken allah yukardan gulumsermis » sozlukte dogru tespit yapanlarin da olmasi » giri » fenerbahce erkek voleybol takimi » nasil olmussa » kizlik zari » kapildim gidiyorum » kpss 2008 » tayyip bizi kaosa gotur » artik bitsin basliklari » ella manea » yaran olaylar » bebbe mbangue gustan anilet » at yalani » sicarken soylenecek son sozler » futbolcu durusu » ulkucu » serpa » myspace » kendini dagitmak » uvey anne » luka modric » yuze gulucu » can almaya gelen azrail e soylenebilecekler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa