antenna 

kapat
  1. bir jay jay johanson albümü.
    #91529 (panstar, 28.02.2006 00:07)
  2. mükemmel bir albümdür melankolik ve elektroniğin yanı sıra 80 lerin dance floor havalarını da yansıtır.nostaljik melankolik elektronik albüm diyebiliriz.şarkılar:
    on the radio
    kate
    cookie
    deja vu
    open up
    i want some fun
    automatic lover
    wonderful combat
    1984
    tomorrow
    #93659 (electronica, 01.03.2006 05:19)
  3. ingilizcede anten.
    #2050447 (hyperion, 01.08.2007 13:56)

© 2008 - uludağ sözlük

antenna başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. antenna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu antenna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» through the wire » ve tanri ateisti yaratti » gunes motel olayi » gecen hafta acilan baslik » kan kalesi » eller aldatir » ksilem » ofsayti bozmak » beni de gotur baba » konusmayi unutmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci