anons 

kapat
  1. duyuru, ilan, sesli yapılan açıklama, bilgilendirme.
    (asiti kaçmış kola, 12.05.2006 16:13)
  2. bu iş için ön şart eline bir megafon almaktır.sonra başlanır çığırmaya...
    (aquantass, 12.05.2006 16:14)
  3. cok anlatılan bir olaydır. urfa da, yolların ortasına dikilen ağaç fidanlarının kırılıp sökülmesinin üzerine belediyeden anons yapılır.
    " belediyemizin dikmiş olduğu fidanlar kırılmıstır. bunu yapan heyvansa, zaten heyvandır. yok eğer cocuksa heyvan cocuğudur. cocuk değil buyuk ise heyvanoğlu heyvandır."
    (bir musibet, 14.05.2006 02:15)
  4. diyarbakırda yapılan bir anons:
    belediyemizin diktiği fidanları kıran heyvansa zaten heyvandır. çocuksa heyvan çocuğudur, büyükse heyvanoğlu heyvandır.
    (doktor sağbırakmayan, 14.05.2006 02:27)
  5. abdi ipekci erkek ogrenci yurdu ndan :

"biraz önce santrale telefon edip(hotellerdeki sistem) bazı laflar soyleyen 7. kattaki arkadaşa aynılarını iletiyorum.(ses gidip gelir).Cesaretin varsa buraya gel. teşekkürler."
    (daRkLove, 07.12.2006 00:40)
  6. şahane bir ibrahim tenekeci şiiri.

allah biliyor ya
    benim şaşkınlığım sizinkine benzemez
    hayrete düşürür beni umursamadığınız şeyler
    mesela ırmağa binen balık
    güneşi sırtında taşıyan dağ
    ve peribacaları, avurtları çökmüş kayalar
    ve sarışın semazenler, ayçiçekleri
    hayrete düşürür beni.

merakım da sizinkine benzemez
    şöyle seslenirim bazen:
    yağmurkuşu bana bir şeyler söyle
    deli ırmak ne fısıldar denize.

savaşım da benzemez savaşınıza
    yalın kalem
    dayanırım kelam kapılarına
    ya simmurga ya morga, farketmez.

ve korkum, o da sizinkine benzemez
    saflar sıklaştıkça korkarım
    anlaşılmaktan korkarım, düşlerimden korkarım
    üstelik kırmızı ışıkta cam silen çocukları
    şoförlerden sakınmak zorundayım.
    (akustikcinayet, 28.03.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cikobis » allah a inanmama sebepleri » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » arda turan » sevgiliyle uyumak » universal funeral » picador » talat pasa » aklini kullanan gerizekali » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » sozluk yazarliginin rutine binmesi » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » cafe des cafes » desecration » chrome » yilankale » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » primitive death » kravat oyunu » lavaboda sac yikamak » igrenc espriler » eurasia » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » aymaz » ofsayt kamerasi » dolu dusun bos konus » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » msn de kelime kelime ileti gondermek » purification a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa