annesini karistiran kedi 

kapat
  1. annesinden erken ayrılmak zorunda kalarak sahibini annesi sanan ve sahibini emen bir kedi. 1 yaşını geçmiş olmasına rağmen hala devam ediyor bu alışkanlığına.* işte videosu..
    http://www.youtube.com/watch?v=vmOGzv9MOPQ +
    #1201157 (elma, 24.01.2007 20:52 ~ 20:53)

© 2008 - uludağ sözlük

annesini karistiran kedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. annesini karistiran kedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu annesini karistiran kedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame » tetikci » iskender buyuk » tsk » mangal mizah dergisi » cirkin oldugunu kabul eden kiz » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » iyilesmeyen yaralar » bininci entry » kizim olmadan asla » salma hayek » ben bilmem beyim bilir » forest whitaker » ask kazandirir » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antalya altin portakal film festivali » oje » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » ne dedi ne dedi » righteous kill » mustafa kemal ataturk » serdar akinan » ask korkutur » sagopa dan baskasini tanimam abi » burkay » ergenekon » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » mahsun kul » gol sevinci » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir