annesine kufur edilince zevk alan insanlar 

kapat
  1. benim bunlara kısaca kodumun kodamanı diye bir sıfat koyduğum hasta ruhlu insan tipi.
    (historik, 08.05.2008 03:27 ~ 03:28)
  2. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (baLim, 08.05.2008 09:51)
  3. aynı zamanda milletin annesine küfretmeyide iş edinmiş insanlardır.
    (crzytarantla, 08.05.2008 09:55)
  4. anneliğin ne kadar kutsal olduğunu bilemeyen, anlayamayan insanlıktan çıkmış zavallılardır.
    (pharmaton21, 08.05.2008 10:13)
  5. küfür eden kişinin tiki varsa; mesela beline dürtük falan attığınız zaman otomatik olarak küfür ediyorsa, normal insanlardır. bizim bir servis şoförü vardı, ne zaman adamı belinden dürtüklesek "ananızı s*keyim" diye küfür ederdi. biz de gülerdik.
    (ovaniova, 08.05.2008 11:19)
  6. bazı bölgelerde 11'li diye tabir edilen insanlardır.
    (neokurumneyazarim, 08.05.2008 11:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » aranan kan tuncay ozkan » bizkaclirayiz com » meyve salatasi » what you got » alternatif kralice elizabeth kriterleri » uludag sozluk moderasyonu » heir apparent » dicle nin tarihi eserleri » nadia ali » jessica alba » havada suursuzca dolasan poset » ben denedim korkmayin » ohrschmerz » sey » ataturk un son sozu » lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » cocuklar icin magazin programi » elisha cuthbert » masa ortusu » saci sariya boyatinca dunya guzeli oldugunu sanmak » rapidshare » asi » ilk besler » cehennemi kundaklayan » aglayan bebek » evli bir erkege asik olmak » alo josef k » bireysel suclu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa