anneside 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye baslik actim
  2. oyunu verme anne oyuna gelme anne
  3. oya anne
  4. anne
  5. anne bey
  6. of anne ya
  7. anne bu ne
  8. sut anne
  9. anne bebek
  10. anne koynu

© 2008 - uludağ sözlük

anneside başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anneside ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anneside nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zat i ali kumbeti » the plaza hotel » korkut eken » lambali radyo » kaiser chiefs » kim demis suzis i aski dil i seyda bilmez » bebek yuzlu katil » agop un kazi gibi yemek » hosca kal » destination calabria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci