bugün

utanması sıkılması gereken yazarlardır.

yıl olmuş 2014. milat devriminin üzerinden 2014 yıl geçmiş. koca 2014 yıl amk. gel gör ki hâlâ varoş semtlerin ücra köşelerinde kurulan pislik pazarlara giden anneler var. Bu annelerin fakir yerlerine gitmesine izin veren yazarlarda var. sizin hiç utanmanız yok mu? yazık.
(bkz: sözlükten soğutan başlıklar)
(bkz: kamu spotu)
(bkz: bu benim lan) *
hatta ve hatta annesi ile pazara giden yazar da benim. kadıncağız bin zahmet pazara gider, çeşitli sağlık sorunları nedeniyle o pazar arabasını dahi süremez doğru düzgün. alırsın koluna pazar arabasını, çıkarsın beraber pazara. "oğluma ne alayım, ne yapayım akşama" der o tatlı sesiyle. öylece bakakalırsın arkasından; sarılsam öpsem şu yanaklarını, sevsem dersin oracıkta.
candır anne; sevilir her daim özlenir.
hele ki ondan çok uzaklarda yaşıyorsanız.
Kendisi tek basina pazara giden yazar olsa ben olacagim. Ama annem gitmiyor genuz. Ayrıca pazar guzeldir lan, siz de gidin.
tam anlamıyla sıkıntılı yazarlardır.
(bkz: buyrun benim)

ayrıca bu tarz entry giren yazarların karma seviyeleri nedense beni hiç yanıltmıyor *
(bkz: benim)
başlığı açan arkadaş da şaşırtmıyor:
akagamina
dokuzuncu nesil yazar
-894 karma (zeka sorunu var)
evin boş olmasını değerlendirerek yüksek sesle rahat rahat porno izleyen ergen yazarlardır.
allah pazar denen oluşumun belasını versindir.

geçen sene kışa doğru, işsiz güçsüz avare bir halde evde kitaplarıma gömülmüştüm. bir stefan zweig okuyordum bir kafka, canım mı sıkıldı geç hemen yaloma. o da mı olmadı Dostoyevski pirimden bir kaç aforizma... ben okudukça kitaplar coşuyordu, ben çoştukça kitaplar bitiyordu.

derken odama birden tüm heybetiyle 'annem' girdi.

-hşşt kalk lan pazara gidiyoruz. öte beri alcaz

-sevgili valideciğim, bu talebinizi şiddetle reddediyorum. pazar denen ilkel bir varoş kültürüne beni götüremeyeceksiniz..

bu cümleyi bitirmemle annemin süper güdümlü terliğinin ağzımın ortasına gelmesi bir oldu. evet her ne kadar daha 5 dakika önce diyalektik toplum modelini ve onun evrimsel süreçteki değişimini konu alan araştırmalar yapıyor olsam da şu an ezilenlerin pedagojisindeki halk modeliyle iç içe olmam gerekecekti.

pazara doğru aldık yolumuzu.

bir yandan içinde bulunduğum topluma hakaretler savururken bir yandan da annemin 'hayırlı kısmet' kavramı ile ilgili nutuklarını dinliyor taklidi yapıyordum ki geldik pazara.

üç kilo domates, iki kilo salatalık, iki kilo elma, bir kilo pırasa , üç kilo lahana, 4 kilo ayva (reçeli güzel oluyormuş), 2 kilo portakal (vitamin de vitamin) , 3 kilo mandalina (suyu sıkılırmış),2 kilo pirinç, 2 kilo mercimek, 30 yumurta, 1 kilo zeytin, bir kilo brokoli (ben seviyorum diye) , bir kilo çerez (misafir falan gelirmiş) bir tane anne tişörtü (20 tl lik) , bir süpürge (kapının önünü temizlemek için), 20 tane mandal ve kapanış olarak iki kıvırcık bi yeşil soğan 3 kilo da patates.

anneme her ne kadar süper kahraman olmadığımı aktarmaya çalışsam da hepsini taşımak zorunda kaldım. hissedemediğim parmaklarım ve cehaletten ölen toplum bireyleri eşliğinde yaklaşık yarım kilometreyi bitirip eve geldik. he yolda karşılaştığımız akrabalara hiç değinmiyorum. yalap şalap olmuş suratım ve elitist ruh halim ile intihara daha önce hiç bu kadar yaklaşmamıştım. bu dünyaya erkek gelmediğim için hem kendimden hem de ailemden tekrar tekrar iğrendim ayrıca da.
Benim annemdir. Marketten yaptığı da olur.Ne var bunda ? Bazı insanlar Yıl 2014 beyin milattan öncesi.
benim annemde dahildir. En iyisini yaptığını düşünüyorum. Gidip market zincirlerine para vererek zengini daha zengin yapacağına esnafa vererek hem küçük esnafı mutlu ediyor hemde zengini daha zengin etmiyor.
vakit nakittir diyerekten işleri bir an önce yoluna koymaya çalışmak isteyen yazarlardır.
pazara gitmeyen anne mi olur ki ? Anneyse pazara gitmeli.