annenin sutumu helal etmem demesi 

kapat
  1. eli, ayağı öpülesi annelerin, çocuklarına herhangi bir şeyi yaptırmak ya da yaptırmamak için kullandığı acayip bir iktidarı ve gücü olan deyiştir...keşke bizim de elimizde elimizde böyle bir güç olsa dedirten durumdur...
    (bkz: bu kızla evlenirsen sütümü helal etmem)
    (bkz: ekmek almaya gitmezsen sütümü helal etmem)
    (bkz: yataktan hemen kalkmazsan sütümü helal etmem)
    yani bu cümleyle yaptırılmayacak şey yoktur...
    #1627162 (infoman, 10.05.2007 09:18)
  2. annenin sütünü hiç içmemişsen etkisi olmayacak olan sözdür..
    #1627229 (kursunkalem, 10.05.2007 10:12)
  3. (bkz: anamın ak südü gibi helal)
    (bkz: süd)
    #1627237 (nazo gibisi, 10.05.2007 10:20)
  4. annelerin cocuklarına, cocuklarının istemedigi bir seyi yaptırmak adına basvurdukları psikolojik baskı repligidir.
    #1627259 (jazzy, 10.05.2007 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

annenin sutumu helal etmem demesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. annenin sutumu helal etmem demesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu annenin sutumu helal etmem demesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» peja stojakovic » 6 eylul 2008 makedonya portekiz basketbol maci » penis » lock » iftar vakti yaklastikca sacmalamak » oh my god » star wars » efthimios rentzias » sanatci olmasaydim ressam olurdum » karman kadar konus kocum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games