annelerin tombis olma sorunsali 

kapat
  1. suyundan mıdır huyundan mıdır bilinmez türk annelerinin ısırımlık kollu, cimcirmelik gerdanlı tombiş tulumba tatlıları olması sorunsalıdır. genelde ortamda geçen muhabbet şu şekildedir ah be ösledim benimkini tombiş annem gidip de bir mıncırsam off off.. eheh benimki de tombiş be ben de özledim fena halde.. böle gider bi de bakarsın ortamdaki tüm arkadaşların anneleri tombiştir. hani o sürekli özlediğimiz anne yemeklerinden olsa gerek..*
    #499125 (mey, 05.08.2006 00:50)
  2. tombis anneler baskadir. bi bakarsiniz mahalledeki tüm çocuklarin annesi, komsularin çok sevilen sempatik ablasi, içindeki sevgi gözlerine yansimis melek insandir. ** * * *
    #499157 (sucuklu yumurta, 05.08.2006 00:57)
  3. anne dediğin tombiş olacak arkadaş. pamuk göbeğine yaslayıp kafayı uyuyakalmanın hazzını yaşatacak. misal banyoya o varken girilemeyecek, kaldırıma yakın parketmiş arabanın kapısını açıp oturduğunda o kapı kaldırıma girip hiç kapanmayacak. hiç bir zaman kendisinden zayıfları görmeyecek, obezliğin sınırlarını aşmış insanlara gülümseme ve utanmadan hafif bir acıma ile bakıp "ben mi şişmanım o mu, ben daha zayıfım ama değil mi, hem o benden bu kadar yaş küçük olmasına rağmen" diyecek.. hiç zayıflayamayacak kıvamda olacak ana dediğin*.

anaaammm annnaaaaaam gaarriiippp anaaaammmmm
    #499269 (sally, 05.08.2006 01:25 ~ 01:28)
  4. annecik özene bezene yemekler yapmış, üşenmemiş saltata da yapmıştır. üstelik sadece yaparken değil malzemeleri almak için kazanılan paraya da emeğini katmıştır gün boyu çalışarak. gel gör ki bunlardan bir haber evlat "aneeaaa ben bunu yemiycem" demiş köşesine çekilmiştir. emeğine kıyamayan anne ise kalanları yemiş, bu sorunsal ortaya çıkmıştır. esas sorunsal ise annenin ve o güzelim yemeklerinin kıymetini freedriver'ın yıllar sonra üniversiteye gidince anlamsıyla oluşmuştur.
    #1897468 (freedRiver, 10.07.2007 02:30)
  5. Sen de iki çocuk doğur seni de görürüz olarak başlayan cümle ben senin yaşındayken diye devam eder. Bak pantolonumu giymişsin bollaşmış , aaa yapma kızartma falan salata yiyelim. Ben özgür bir kadınım istediğimi giyerim, boyum yok benim yoksa aynı kilodayız. Bunlar geçireceği nöbetin ilk belirtileridir. Daha sonra sokakta bak bakalım ben bu kadın kadar şişmanmıyım diye sorarlar. Gerçeği söylerseniz doğduğunuza pişman olup doğurmamaya karar verebilirsiniz. Oturup bir kilo dondurma yiyip aksam yemeği yemezler size de yedirmezler.
    #1899281 (invinoveritas, 10.07.2007 12:40)
  6. ne yazık ki yaşlandıkça anneme benziyorum kaygılarından biridir bu tombişlik.
    #1899357 (wolverine, 10.07.2007 12:50)
  7. sorunsal değil büyük bir fırsattır.yemek öncesinde starter olarak anne kolu tuzlanarak ısırılabilir.
    #1899458 (leblebi tozunun hastasiydim, 10.07.2007 13:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

annelerin tombis olma sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. annelerin tombis olma sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu annelerin tombis olma sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about annelerin tombis olma sorunsali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suleymaniye camii » sen hic ofsayt oldun mu kerim » limeware » dunya ile ilgili bilgiler » ankara alman konsoloslugu » ataturk un gittigi okullar » grup vitamin » trt 8 » bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir » hunharca isemek istemek » elsah bufe » nisan bozmak » farmakoterapi » abdurrahman camii » muhammet sahin » selanik » eskimo » kasmir hali » zenon paradokslari » xtube com » sabah cay yerine kahve icen hiristiyan ozentisi » densenblood » bana odun verme odun kesmeyi ogret » kultur ve sanat devrimi » tanimadigi akrabasinin ilgisine maruz kalan cocuk » siyah sacli siyah gozlu beyaz tenli kiz » burun karistirgaci » rezonans » egri oturup dogru konusmak » a nick » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » akp izmiri alabilir mi » hayatta anlik mutluluk veren seyler » hershey s » dinozor tassagi » i am gay » zamlar geri cekilsin ocagimiz sonmesin » masturbasyonun zararlari » en az yakan araba » canan akalan » ukteci hakkinda izlenimler