annelerin ciglik atmasi 

kapat
  1. anneler çok paniktir. olur olmaz herşeyden korkup yaygarayı basabilirler. misal trafikte ilerlerken sol şeridinizden başka bir araç geçecek. ne var bunda di mi? ama anne panik olur, bağırır işte.
    #472007 (seamea, 28.07.2006 21:38)
  2. -babam yemek pısırmeye calısmıstır
    -okuldan dondugumde valızı gorur. vee
    -ben araba kullanırken tum sollamalarımda
    -bu yazıyı gordugunde aaaa dıyee cesıtlendırılebılır
    #472067 (twor, 28.07.2006 21:50)
  3. Olur olmaz değil, bir nedeni vardır.
    Bir defa mutlaka can tehlikesi olduğunda bu fiili gerçekleştirirler.
    Örnek:
    Çilek reçeli kavanozunu kapağından tuttuğunuzda.
    Saçlarınıza perma yaptırdığınızda.
    Röfle attırdığınızda.
    kulağınızın üstüne bir küpe daha taktığınızda.
    okul yıllarında beyaz çoraba çamur sıçrattığınızda.
    kapıdan içeri ayakkabılarınızla girdiğinizde.
    #3691102 (Yalniz Efe, 20.07.2008 12:50)

© 2008 - uludağ sözlük

annelerin ciglik atmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. annelerin ciglik atmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu annelerin ciglik atmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i don t want to be a soldier » tarihin en sansiz hirsizi » deccal » ramazanda musluman olmak » silkelen de kendine gel » pkk li da olsa insan insandir » kutu kutu pense kafamiza gelse » majezik » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci » escinsel oldugunu itiraf eden entel sagci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games