anneler gunu nde alinacak en guzel hediye 

/ 2
kapat
  1. 70 yaşındaki annenize taze çekilmiş kahve alır, pamuk gibi elleri öper ve sımsıkı sarılır ve koklarsınız. olay budur!
    #3370804 (galapagoslu iguana, 08.05.2008 10:23)
  2. Ekmek yapma makinası.
    #3370837 (parpali, 08.05.2008 10:36)
  3. (bkz: şu kadarcık bişey)
    #3370858 (jazzy, 08.05.2008 10:41)
  4. sıcak bir sarılma, onuruna yapılmış güzel bir kahvaltı. maddeten değil manen ona değer verdiğinizin en sade, en naif ve en güzel anlatımlarından biridir...
    #3370860 (otep shamaya, 08.05.2008 10:42)
  5. annenizden 700km uzakta okuyorsanız en güzel hediye telefon açıp anneler gününü kutlamak, onu çok özlediğinizi söylemektir.
    #3370864 (shnicx, 08.05.2008 10:44)
  6. anneyi en mutlu edebilecek hediyedir. bu yıl için henüz karar veremedim ama geçen yıl çok ağlamıştı kadıncığım...bir şiir yazdım anneme, bir de slayt hazırladım eski ve yeni fotoğraflarımızdan arkaya da verdim emre aydın'dan sen anlarsın'ı bilgisayarı da koridor'a bıraktım. kapının deliğinden izlerken bir baktım ağlıyor, ben de ağlamaya başladım zaten önceki gece kavga etmiştik... sonra 'delisin sen!' efekti geldi odadan çıktım sarıldık...o cd aile içinde bir hafta dönüp dönüp gösterildi, teyzemler, halamlar yani ailede izlemeyen kaldı mı bilmiyorum... *
    #3370871 (gLazada, 08.05.2008 10:47)
  7. belki yılda bir kere aldığımız için takılıp kalıyoruz, en güzel anneye en güzel hediyeyi almak için.bu günün kutlanmasına vesile olanlara teşekkür etmek mi lazım yoksa kin duymak mı diye düşünmüşümdür hep. şimdilerde anneme hediye almam için çok güzel bir fırsat dediğim bugüne annemi kaybetsem de acaba yine aynı gözle bakabilir miyim?
    şimdilerde her yerde bugüne vurgu yapılıyor; televizyonu açtığımda hemen her reklamda, gittiğim alışveriş merkezlerinde her vitrinde basbas bağırılıyor.unutman mümkün değil yani.tamam buraya kadar herşey normal ama o reklamları sadece annesi olanlar izlemiyor ki. aklıma dün hediye almaya gittiğim yerdeki tezgahtar kız geldi. benim anneme hediye alma mutluluğuma şahit olurken eğer ki annesi yoksa ne hissetmiştir acaba? kendimi bir an onun yerine koydum da içim sızladı.
    belki abartıyorum belki o kızın umrunda bile olmamıştır içimden geçen bu düşünceler.ne bileyim bu sevgililer günü gibi değil, o zaman sevgilin yok belki, ya da ayrılmışsındır. elbette üzülürsün ama bir sonraki seneye olma umudunu da yaşarsın bir yerde. fakat anneler gününün bir sonraki yılı, bir sonraki yılı hiç olmayacaktır.
    sonuca şöyle vardım; benim annem madem ki şu an hayatta o halde o günü en güzel şekilde geçirmesine çalışacağım sonralarda 'keşke..' dememek için.
    #3371014 (ebegume cici, 08.05.2008 11:49)
  8. bir oğulun anneye yazdığı mektuptan daha güzeli olamaz sanırım.

Doğurdun beni Hacevera da ,kör karanlık bir gecede
    16 yaşımdaysa istanbul a saldın beni anacım
    Ama inan göbeğimi koparttığında bu kadar canım yanmamıştı
    Belki bu yüzden ,bu yüzden belki yüzüm gözüm kırık dolaşırım hala
    Avuçlar dolusu ağladım yalnızlığımda pek belli etmeden
    Ama en çok babam buzağımı kestiğinde ağlamıştım
    Şimdi bunlar nerden çıktı deme bana
    Hep konuşmak istemiştim yıllar yılı,ama olmadı.
    Beklide kalabalık sülale olmanın bedeli.
    Bir sofrada kahvaltıya doyamadım anacım ,bırakta konuşayım
    Belki de ölesim gelmiş kim bilir, bırakta ağlayayım
    Burada insanlar araba ve elbise markalarını ezberlerler,ben ayrılıkları
    Bazıları yazlığa gitmeyi özler
    Bense gübre kokulu anneme kavuşmayı özlerim .
    Kendimi kızıl ağaçlar arasında kaybediyorum zaman zaman
    Başıma bastığın toprağın kokusu vuruyor
    “anam ,anam ,anacım”
    Anacım bilirsin üniversiteyi Almanya da ki eniştemin parası ile bitirdim
    Düzensiz harcamalarımı da bilirsin
    Aç kaldım zaman zaman ama onursuz hiç bi zaman
    Hiç bi zamanda gücenmedim yedi bölgeli ülkeme
    Çok küfür ettim onursuzlara ,vazgeçmemde etmekten.
    Düşüncelerimden dolayı çok uğraştılar benimle
    Kökü toprakta kara yemiş fidanı gibi direndim,dimdik onurla
    iki kez silahlı saldırıya uğradım
    Ağustos ayında ise ,ekinler sararırken ,doğduğum şehirde öldüm.
    Beş yaşımda aşık oldum ,lisede ise öğretmenime .
    Ablamın ve senin müdahalene rağmen
    Velhasıl çok sevdim kadınları anacım
    Aldattıklarımda oldu aldatıldıklarımda,ama asla konuşmadım arkalarından
    Hele sana lacivert gözlü torun veremedim ya ,ben yine hayırsız oğlunum senin .
    Kimsenin önünde eğilmedi bu asi başım
    Bize ilk okulda öğrettiler ;Celal Bahçekapılı ,Nuri Gazioğlu ve Orhan Yavuz
    ileriyi görmek için başımızı hep dik tutmayı ,onlardan öğrendik.
    Bu yüzden anacım işte bu yüzden
    Güneşin bile üstüne yürüdüm gölgemi geçmek için
    iyi de oldu; uzakta kırılan söğüt dalını gördüm, acısını da.
    Mısır püskülünün rüzgarda salınmasını seyrettim
    Karşı yamaçtaki evde,
    Doğum sancısından ve de fakirlikten tahtayı ısıran kadının acısını duydum
    Yüreğim orta yerinden yarılarak.
    Şimdi gelelim sana ,beni iyi dinle koca çınarım
    Kemal Dursun,Rüştü Ağaz iyi doktorlardır ,ilaçlarını bir kere saatınde al ben anacım
    Öyle kolay değil pes etmek,yaşamakta ayak direticez
    Ve kahretsin ki buda bizim elimizde olan bişey anacım
    Duyduğuma göre ağabeyimin resmini ahırda inekle buzağın arasına asmışsın
    Benim kocakarıcım millet senin kara bıyıklı oğluna sevdanı bilemez,gülecekler sana .
    Mektubumdaki üzünçlerimden babama bahsetme
    Beni kırsada yıkamaz bu kirli şehir .
    Hem kolay okuyasın diye büyük harfle yazdım ,kolayına gelipte ablama okutma
    Cumhuriyet kadını.
    Evet anacım ,yine kirpiklerim tuzlandımı ne
    Galiba şimdilik bu kadar
    Seni ilk baharda patlayan tohumun hışırtısı kadar masum öpüyorum.
    Ve seni kardelen çiçeğinin özlemiyle kucaklıyorum
    Biliyorum bu son sözlerimden hiç bişey anlamadın ve beni sövdürmeye başlıyorsun
    O zaman al sana ,al sana
    ANDERiN MASTiSi SENi ÇOK SEVeYiRUM.
    Hayırsız oğlun Ömer Ahmet
    #3382897 (Lynyrd, 11.05.2008 11:33 ~ 11:35)
  9. küçük bir öpücük.*
    #3382899 (okey oynamayan dorduncu selim, 11.05.2008 11:34)
  10. içinde küçük bir çocugun gizlilik çabası ve heyecanı olan, sevgi dolu çünkü size özel ve biriktirilmiş bir miktar parayla alınmış küçük bir hediye işte.
    dünyanın en degerli hediyesidir.
    #3382999 (missbee, 11.05.2008 12:17)
  11. öpüp nutella vermek.
    #3383635 (hatun, 11.05.2008 15:25)
  12. sıcacık bir kucaklama.
    #3383659 (jeandarc, 11.05.2008 15:32)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

anneler gunu nde alinacak en guzel hediye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anneler gunu nde alinacak en guzel hediye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anneler gunu nde alinacak en guzel hediye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konusmayi unutmak » hosts » the crucible of man » www » puan durumu » sevgiliye soylenen en guzel soz » kurkcu han » evde televizyon bulunmamasi » abakus » kizlarin verme egilimi yuzunden vokalist olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci