annedarcy 

1. nesildaş* çaylak. sefalar getirmiş.
    (diyosun, 06.08.2006 18:20)
  2. sanırsam yazar olmuştur. psikopatlık derecesinde entel ingiliz dili ve edebiyatı kızlarındandır, tek bu kurala uymayan yanı neşeli, hayat dolu olması, saygılı ve seviyeli olmasıdır. hoşgelmiştir sefalar getirmiştir.*
    (meo, 10.08.2006 17:28 ~ 17:29)
  3. daha fazla entiri girmesi beklenen.
    (yasakani, 18.07.2007 02:34)
  4. edebiyattan anlamasam da gün boyu konuşsun bu yazar. şöyle bir entrylerini okudum, şaşırdım.. nasıl bu kadar kıvrak ve güzel yazabiliyor.. durayazdım şimdi. * *
    (zinani, 08.04.2008 15:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anketin zararlari » yar gitme » periferi » ahmed apimah barusso » sarisin ve mavi gozlu olup guzel olmayan kizlar » turkculuk gunu » everytime i die » yol bitti coktan » cep telefonu kullanmayan insan » sevgiliyle tartismak » yalan » davutsu » sukran » playstation store » tecavuze ugrayan danimarkali turist » anneler gunu » kingus blues band » hakkari » sozluk yazarlarinin forma numaralari » the 7th day of july 1777 » sazlar calinir camlica nin bahcelerinde » deniz arcak » lucimar da silva ferreira » four minutes » turkcell super lig 2007 2008 sezonu » 0 533 748 32 54 » kirmizi baslikli istasyon sefi » mezarliklar vazgecilmezlerle doludur » cappucino a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa