anne sozu gibi dinler gibi masum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir asagilama sozu olarak kiz gibi
  2. ismail yk gibi sarki sozu yazma rehberi
  3. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  4. ajdar anik gibi sarki sozu yazma rehberi
  5. serdar ortac gibi sarki sozu yazma kilavuzu
  6. anne eli degmis gibi
  7. aygit yoneticisi gibi anne
  8. anne mutfakta iken iceri ugur dundar gibi dalmak
  9. dusa ferhat gocer gibi girip brad pitt gibi cikmak
  10. dusa brad pitt gibi girip ferhat gocer gibi cikmak

© 2008 - uludağ sözlük

anne sozu gibi dinler gibi masum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne sozu gibi dinler gibi masum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne sozu gibi dinler gibi masum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » uludag sozluk » muzaffer eryilmaz » ceyhanli koyu antik kenti » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » 1990 dogumlu olmak » syme » objebi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » kuantum sifreleme » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » autoshow 2008 » yenipazar » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » sozlugu karistirmak istemek » radyo uludag » yaprak dokumu » memati bakisi » cuneyt arkin vs polat alemdar » americanista » ergenekon iddianamesi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » aksam olmus yahu » bolubeyi » erik gerets » olmus mu