anne kucagi baba ocagi 

kapat
  1. gurbetteki insanın en büyük özlemi.
    (zaknafien, 17.08.2007 13:33)
  2. insanın sıcaklığını en cok hissetmek istediği , en cok rahat ettiği mekandır .
    (sustum, 17.08.2007 13:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» domaine hasret yumusak g » elnino1907 » googoosh » uzerinde allah yazan domates » cool » lord hamile giyim » evillyrics » marmara universitesi bahar senlikleri 2008 » semih senturk » wristcutters a love story » you shall rise » umit ilter » hassiktir bakisi » petek dincoz » cok bilmeden konusan insanlar » google maps » sozluk okuma yazma dersleri » ozur dilemeyi adet edinen insan » balikesir uludag » yakarim geceleri » cheesecake » fenerbahze » alninda penguen dovmesi ile microsoft a saldirmak » dua » bos bkz » umit karan » shots on target » crystal ball » everytime i die a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa