anne kos oglun milli oldu 

kapat
  1. her konuda annesine bağlı sözlük yazarının muhtemelen bir fahişe ile milli olması ve sevincini annesiyle paylaşması durumu.
    #783763 (donnie darko, 28.10.2006 15:53)
  2. (bkz: insanın kendisini bilmesi de iyi tabi)
    #783767 (tibet, 28.10.2006 15:54)
  3. (bkz: anneye söylenmemesi gereken şeyler)
    #783781 (mahallenindelisi, 28.10.2006 16:07)
  4. ardaya da her hangi bir genç yeteneğin milli takımdaki ilk maçına kardeş tepkisi
    #783828 (hakikiinsomnia, 28.10.2006 16:29)
  5. (bkz: sozluk kos ben milli oldum)
    (bkz: milli olduktan sonra hemen sozluge entry giren yazar)
    #783835 (chanson de roland, 28.10.2006 16:33)
  6. (bkz: ota boka anneyi karıştırmak)
    #2005335 (lazio, 25.07.2007 06:32)
  7. kızlara karşı soğuk olan oğlunun durumu anneyi çok üzmektedir.
    bir akşamüstü oğul eve erken gelir ve anne kos oglun milli oldu diye annesine seslenir.
    bunu duyan anne çok sevinir.hemen oğlunun yanına gider.mağrur bir şekilde ''otur anlat bakalım oğlum,
    nasıl oldu'' der.oğlan,''milli oldum dedim ya anne oturamıyorum'' diye karşılık verir...
    #2005853 (sara nobetcisi, 25.07.2007 11:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anne kos oglun milli oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne kos oglun milli oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne kos oglun milli oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anne kos oglun milli oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » moderator fantezisi » ucuncu dunya savasi guncesi » gelsin baba gelsin koca gelsin devlet gelsin cop » ikea » genclik neden bu halde » ilker sarier » madeline zima » uludag sozluk un verimsiz isleyisi » roman ve ask » arda turan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozge yilmaz » ses tv » canim ailem » kb24 » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yildiz » dtp » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » hayati tv dizisi zanneden insan tipi » serap » ilginc dukkan isimleri