anne gonder artik beniiii 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne seni cok ozledim bana para gonder
  2. artik sehit vermek istemeyen anne
  3. artik korunmuyorum hemen anne olmak istiyorum
  4. anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye baslik actim
  5. gonder
  6. gonder al
  7. sen once karini gonder
  8. az bana gonder
  9. burcu gonder
  10. 08 yaz 1514 e gonder

© 2008 - uludağ sözlük

anne gonder artik beniiii başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anne gonder artik beniiii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne gonder artik beniiii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokgol magarasi » disko partizani » ermeni isimlerin sonundaki yan takisi » arap halkinin beceriksizligi » rui sandro de carvalho duarte » pars esin » kiz kurulari » 10 eylul 2008 turkiye belcika maci » lost » bebek kahkahasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games