anne bugun ben tespit yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne ben tespit yaptim
  2. anne tespit yaptim
  3. bey kos tespit yaptim
  4. tespit yaptim mutluyum
  5. yine mi tespit yaptim lan ben
  6. hanim kos tespit yaptim
  7. anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye baslik actim
  8. ben bugun bunu yaptim
  9. bugun ab icin ne yaptim
  10. anne bak ne yaptim

© 2008 - uludağ sözlük

anne bugun ben tespit yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne bugun ben tespit yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne bugun ben tespit yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicortus » horozu cok olan koy » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » boyoz » istemezdim » ogretmen cocugu » uludag sozluk » istanbul un otopark sorunu » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » cambridge city fc » it s too late » vanity is definitely my favourite sin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hakan celik » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » mesut bakkal » turkan soray » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » mavi tur » amo felicitas » serefsizlik » beko » sozcu » kuru mahmut efendi kahvecisi » tkp » atilla kart