anne bu ne 

kapat
  1. konuşmayı yeni öğrenen nurtopu yavrunuz dünyayı keşfetmeye başladığında sorduğu cümlecik.

- anne bu ne?
    + saat yavrum
    - neden?
    - anne bu ne?
    + kaşık
    (1 dakika sonra)
    - anne bu ne?
    + kaşık yavrum
    - anne bu ne?
    + terlik
    - hayır bu kaşık!
    #118234 (Gamze, 17.03.2006 04:26)
  2. -anne bu ne?
    -çay yavrum. hadi bir koşu git koy.
    #2149949 (dalga ve golge, 17.08.2007 18:06)
  3. -anne bu ne?

+baba yavrum. bak çocuğunu gezdiriyor senin baban da seni gezdiriyor ya.

-anne benim kaç tane babam var?

+...
    #2150006 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 17.08.2007 18:17)
  4. -anne bu ne?
    +pipi yavrum.
    #2625683 (bonusssimo, 24.11.2007 19:53)
  5. bilgiye, öğrenmeye aç meraklı çocuklarımız bıkmadan, usanmadan gördükleri her şey için sorarlar bu soruyu. ama her anne aynı sabır ve olgunlukla cevap vermez tabii bu soruya.

bazı anneler vardır, çocuk yaklaşık 1 saat kadar önce bir top ( meşin top lan fesat herif ) görüp sormuştur " anne bu ne " diye. anne yılgın, bıkkın, çaresiz iki tokat atası gelir ama çoçuğa da vurulmazki... bulmuştur kolayını anne. çocuğun merak ettiği her şeye ne olduğuna bile bakmadan 1 saat önce verdiği " top o oğlum " cevabını verir. çocuk yoldan geçen bıçkın bi delikanlıyı göstermedikçe pek sakıncası yoktur bu sıyrılma yönteminin.

bazı annler vardır bıkmadan, usanmadan cevap verir çocuklarının sorularına. bu anne ve çocuğun arkasından usulca yürürken kendinizi cocuğun gelişiminde annenin rolü bu olmalıdır diye düşüncelere sevk ediverirsiniz ister istemez. ta ki o ihraç fazlası tekstil ürünlerinin satıldığı mağazanın önüne gelinceye dek. anneden " çocuumm sen burda oyna ben geliyorum " demesiyle film kopar. etraf kalabalık, sıkış-tepiş. anne dalmış ucuzluk reyonuna, biraz önce annenin durduğu yerde sen varsın, annesinin nerde olduğundan habersiz, gelişimi 10 dakikalığına sekteye uğramış çocuk sorar sorusunu. " anne bu ne " sen oralı olmasanda herkes bıyık altından güler tabi çocuğun sana anne demesine. soru tekrarlanır, anne oratada yok gülüşmeler kahkahaya dönmüş. yok yapacak bir şey çıkarıp masaya koymaktan başka. çüküm var lan benim ne annesi?
    #3787290 (huznun isyan olsun, 08.08.2008 10:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anne bu ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne bu ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne bu ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anne bu ne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iddia ediyoruz ortalik yine karisacak » 6 4 r 1 s h » basliklari alt alta okumak » pipisiyle oynayan cocuk » see you in another life brother » kinder yumurtanin icinin bos olmasi » her seyi ogrenmek isteyen pc kullanicisi » ramazanda alkol kullanmamak » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » duymuyor herhalde » kolaj » bon iver » sozlukle ilgili istekler » senden baska gidecek kimsem yok » john williams » emily dickinson » sozlukle ilgili fanteziler » oksidan » darjeeling limited » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kagni vs uludag sozluk » baslik yonlendirmesi bozmak » kronik ve vazgecilmez yalnizlik » sabri sarioglu » guvenc kurtar » jim carrey » adana ciftetellisi » caktirmadan eksi oy veren ibne » islem gudusu ile para talebi » light this city