anne ben zirveden geldim 

kapat
  1. ailesinden uzak olan yazarların yerine ailesiyle yaşayan yazarların soluk soluğa eve girerek annelerine haykıracakları cümledir.

-anne ben zirveden geldim
    -ayaklarını yıka!
    -ya anne çok güzeldi şarkılar falan, sevduğum senun aşkuuun... ciğerlerumi dağlaaaa...
    -hadi ben yatıyorum.
    #2369235 (Saipsiz, 23.09.2007 23:38)
  2. zirveye gidip sağ salim dönen kişinin annesini rahatlatma sözü.
    #3999966 (arabaciarabayatasget, 23.09.2008 15:51)
  3. nasuh mahruki'nin annesine söylemesi durumunda "yuppy, şabala, mabala" gibisinden anlamsız, tamamen tarafımca bitarafından uydurulmuş sevinç nidalarıyla karşılık verilecek; yok böyle sözlük mözlük zirvesiyse, ağız koklanıp, "zıkım iç" türünden kelime öbekleriyle geçiştirilecek haberdir.
    #4000085 (parazit, 23.09.2008 16:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anne ben zirveden geldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne ben zirveden geldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne ben zirveden geldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anne ben zirveden geldim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» atasozleri ve anlamlari » ulkelere gore futbol taktikleri » abbas guclu ile genc bakis » ctunnel » unutulmaz sarkilar » edebiyatogretmeni net » 17 eylul 2008 celtic aalborg maci » sisme bebek alirken dikkat edilecek hususlar » bmc profesyonel » yemekteyiz nil » serhan sesen » gotik kizlar » hezeyan » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » ctunnel » uyruk » sozlukte totem yapmak » yabanci oyuncu sinirlamasi » patates kafali insan tipi » re re re ra ra ra galatasaray » luke rhinehart » can yucel » hem kaderi belirleyip hem cehennemde yakmak » too late for love » yaratilis atlasi » bijiturk » hatirla beni » kalavela » samimiyetsiz ortam » icki icme sebebini sorana verilecek cevaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » diapsida » besiktasli » i ll still kill » yazar nicklerinin bir ust versiyonlari » turkce ingilizcesi » yipyip » nathaniel fisher » robert del naja » gael garcia bernal » call of duty world at war