anne ben tespit yaptim 

kapat
  1. (bkz: anne ben manyak oldum)
    #1226468 (deli bozgun dolu dizgin, 29.01.2007 05:10)
  2. karisini kosturarak sozluge cagiran yazardan zekaca daha üstün olan yavrucaktır.
    #1226552 (tfcvbg, 29.01.2007 06:59)
  3. - anne ben tespit yaptim
    - söndür o sigarayı !!
    #1872660 (getirmebenioraya, 06.07.2007 15:25)
  4. (bkz: anne ben ayar verdim)
    (bkz: anne ben ayar yedim)
    #1872667 (BerAent, 06.07.2007 15:27)
  5. - anne ben tespit yaptım.
    + sana kırk kere "onceden haber ver" demiyor muyum ben? batırmışsın ortalığı gene. gel kıçını siliyim. kocaman adam oldun, ayıp yav!..
    #1872678 (osiris, 06.07.2007 15:28)

© 2008 - uludağ sözlük

anne ben tespit yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne ben tespit yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne ben tespit yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» frikigin cift vurusa donusmesi » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » ders calismaya baslama gazi » sigara icemeyen insan » aydogan babaoglu » the beatles » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » beirut » badlik amiri » yeniceri » green street hooligans » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » evli bir kadinla yatmak » ben ask oldugumu aglarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask ukte doldurur » ve altin portakal gidiyor » bilgi ve belge yonetimi » kaderimin cv si » umut sarikaya tipi mutsuzluk » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » yutkunmak » tatilde calismak » tanri » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » bak ne diyor kayahan abi » bizden kacmaz kameralari » planor » savas ve kadin