anne ben sair gordum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne ben tespit gordum
  2. gordum kendimi gordum
  3. aya baktim seni gordum sana baktim ayi gordum
  4. kara baktim seni gordum seni baktim kari gordum
  5. anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye baslik actim
  6. oyunu verme anne oyuna gelme anne
  7. sair abi
  8. sair be
  9. ve sair
  10. sair

© 2008 - uludağ sözlük

anne ben sair gordum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anne ben sair gordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne ben sair gordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipolito irigoyen » kurtsen dogun degilsen ogun » gotu yere yakin olsun diye dusuk bel giymek » yaran okul muduru laflari » hardcore » serkan ozen » jboss » v yerine w kullanmak » yngwie malmsteen » alcakgonullu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games