anne ben filozof oldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sofinin dunyasini okudum filozof oldum
  2. anne ben gay oldum
  3. anne ben got oldum
  4. anne ben emo oldum
  5. anne ben insomniac oldum
  6. anne ben manyak oldum
  7. anne ben yazar oldum
  8. anne ben anketor oldum
  9. anne ben seovi oldum
  10. anne ben caylak oldum

© 2008 - uludağ sözlük

anne ben filozof oldum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anne ben filozof oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne ben filozof oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayrilik » conspirator » su tabancasindaki suyu icmek » johnnash » johann wolfgang von goethe » 5 vodka icip arabasiyla eve donen kiz » milli takimin efsanevi geri donusleri » abdullah gul un vicdani » jose joaquin moreno verdu kim lan » you don t mess with the zohan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games