anne bana kiz bul 

kapat
  1. evlenme yaşı gelmiş geçmekte olan kısaca evde kalmış erkeğin annesine feryadıdır.
    #287905 (AkreP, 29.05.2006 01:44)
  2. 30 yasindan sonra butun erkeklerin dustugu utanc durumsali
    #289222 (markasiz, 29.05.2006 13:07)
  3. (bkz: anne bana en yakin kizi bul)
    #289231 (salca, 29.05.2006 13:09)
  4. + anne bana kız bul!
    - a be evladıım. aradım taradım bulamadım. ama en sonunda papazı buldum.
    + kalsın ana. ben valeyi alayım.
    - anaa!?
    #289288 (july4th, 29.05.2006 13:35)
  5. annenin başarısız olması durumunda sozluk bana kiz bul lan allahsiz gibi bir cümlenin kurulması olasıdır.
    #499747 (dogancan, 05.08.2006 05:11)

© 2008 - uludağ sözlük

anne bana kiz bul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne bana kiz bul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne bana kiz bul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » lise yillari » irriducibili » memati bakisi » the beatles » fuck buddy » bekaret onemsizdir diyen kiz » gece vakti disarda gezen kiz » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » dalgaci mahmut » rafineri » boyoz » zehir » izlanda nin satisi » simdi onlar dusunsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakma yahudi » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » the usual suspects » extended substance » evcil hayvan avina cikmak » saka degil » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » hayattan sikilmak » bodrumtorbasi » kronik kuzu » seri katil oldurmek » julius aghahowa » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » ucuncu dunya savasi guncesi » pink floyd