anne bak ellerimi birakip anket yapabiliyorum 

kapat
  1. bu söylemin cok güzel bir versiyonu bangbus'ta vardır.
    #31231 (hec, 21.01.2006 20:26)
  2. (bkz: anne bak ellerimi bırakıp bisiklet sürebiliyorum)
    (bkz: nostaljik değeri olan başlıklar)
    #1267639 (kacak kelebek, 06.02.2007 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

anne bak ellerimi birakip anket yapabiliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne bak ellerimi birakip anket yapabiliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne bak ellerimi birakip anket yapabiliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresel finans krizi icin cozum yollari » aciyi ellerinde buyutmek » ask ukte doldurur » 22 kisiyle online olmak » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » etkisiz hale getirmek » serenitytheone » iset » necaxa » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » cihan unal » the usual suspects » peygamber sabri gerektiren meslekler » siir kadindir » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » black ice » icim urperdi valla » turban » beko » turkiye de internet sozluk kulturu » while the cold winter waiting » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » turgay bahadir » arcadium » asansorde bir basina yapilanlar » istanbul park » yuck fou » capa » fake you