anne baba kavgalari 

kapat
  1. her hafta düzenli halde görülen, bazen yarılmama, bazen düşünmeme sebebiyet veren kavgalardır.

(bkz: anne baba kavgalarinin kronik hakemi evlat)
    #377322 (the kene, 26.06.2006 23:55)
  2. coçukların küçükken çok etkilendiği büyüdükçe önemsemediği tipik aile halleri.
    #377834 (ingılışık, 27.06.2006 03:21)
  3. şiddetli olarak sürekli tekrarlanıyorsa çocuğun evden soğumasına neden olabilen kavgalardır. kavgadan uzak yaşamak için sokakları tercih edecektir huzuru dışarıda arayacaktır çocuk..
    #377838 (thug, 27.06.2006 03:24)
  4. farkında olmadan kendi geleceğini görmektir
    #377842 (j butterfly, 27.06.2006 03:25)
  5. tuz ve biber davasına yapılan kavgaladır hakem heyeti her daim yorumsuz olmalıdır.
    #377911 (armyy, 27.06.2006 04:07)
  6. belli bir yaştan sonra,el ele tutuşup gezip tozamayan,sinemaya,kırlara ,çayırlara gidemeyen çiftlerin,evde stres atma yöntemidir..tanık olundugunda tv nin sesi biraz daha açılarak olayın sallanmaması uygundur..
    #964476 (freeplayer, 07.12.2006 19:24)
  7. "her ailede var" diye geçiştirilen bir annenin gözyaşlarıdır. ailede ezilen hep "anne" olur. her olay sonrasında babanın temcit pilavı gibi yüzüne çarptığı -"hep sen bu hale getirdin şu çocukları" cümlesidir anlayamadığınız. içinizden -"beni bu hale annem getirmedi, annem birşey yapmadı" demek gelir. ve babanınızın ne demek istediğini bir türlü anlayamamışsınızdır.

*çocukları için hep ayakta kalmak zorunda olan anne olur. hiçbir yerlere gidemez. gidemez çünkü siz varsınız. sizi bırakıp da bir yerlere gidemez.
    sonuçta hep kaybeden yine çocuklar olur. aile içi şiddetin çocuklar üzerindeki etkisi, yıllar sonra yine o çocukların kuracakları aile ortamında kendisini gösterip etkili olacaktır, oluyor da!
    #1140458 (metalycra, 12.01.2007 01:51 ~ 01:52)
  8. 19 ya$ıma gelmeme ve zilyon kez kavgalarına tanık olmama ragmen beni dünyaya getiren çiftin kapımı kapatarak bagırı$ çagırı$ıdır. evin içinde küs anne ve babaya sebep olur ayrıca bunlar.
    anne ve sylviaplathh mutfakta
    *yemek yicek misin?
    *hayır dondurma yicem ben
    sylviaplathh dondurmayı alır salona babanın yanına gider. anne salona gelir.
    *sylvi yemek hazır. yicek misin?
    *hayır dedi ııı yok canım saol yemicem.
    anne salondan ayrılır
    *baba yemek hazırmı$
    #2237562 (sylviaplathh, 31.08.2007 20:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anne baba kavgalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anne baba kavgalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anne baba kavgalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anne baba kavgalari. Copyrights of the articles are belong to their authors.