anliyorum 

kapat
  1. olsun adlı ikinci pilli bebek albümünün açılış parçası. pilli bebek tadında bir şarkıdır. özellikle başlangıç kısmı ile sözlerin girdiği yer arasındaki ritm farkı şarkının güzel noktalarından biridir. bir diğer güzel yanı da içeriğinde bulunan akordeon ezgileridir. sözleri şu şekildedir;

düşerse gönlün derde elinde olmayan sebeplerle
    görürüm bazen istemediğim halde
    yalnızın adı yok gecenin bu saatinde

beynimi kemiren birşeyler var ki
    nedensiz sorgusuz giriyor kafama
    uykularım umutlarım zehir oluyor bana
    şimdi seni anlıyorum gecenin bu saatinde

umutlar tükenip bir gün kalırsın çaresiz ve üzgün
    tesadüf olamaz bu güne kadar geçen gün
    yalnızı adı yok gecenin bu saatinde
    yalnızı adı yok gecenin bu saatinde
    yalnızı adı yok gecenin bu saatinde...

yalnızlık görünmez kaf dağından
    gökyüzü kayarken başucumdan
    samyeli eserken boş odandan
    çalarsın kimbilir kimin aklından
    #1772915 (music box, 15.06.2007 18:58)
  2. kazandiran iletisim seminerlerinde kişilerle diyaloğlarda haklisin yerine kullanılması gereken kelime olarak öğretilir... bu sayede kişiye kayıtsız şartsız katıldığınız anlamı çıkmaz...
    #1772919 (fatal, 15.06.2007 19:00)
  3. -abi kıza bak çatır çatır ingilizce konuşuyor.
    +olum ben anlıyorum ne dediğini.
    -abi girsene muhabbete.
    +olum ben anlıyorum ama derdimi anlatmıyorum.

gibi yalan söylemelere de sebep olur.

-beni anladınmı?
    +anladım ben sizi.
    -anladın sen onu.
    #1772936 (kuntayi kinteleyen adam, 15.06.2007 19:05)
  4. sikindrik muhabbet geçiştirme kelimesi. özellikle sevgilisinden ayrılan bir karşı cinsle dert dinleme seansında ölümcül etkisi olur.
    #2221066 (Dasti, 29.08.2007 09:23)
  5. bir tür gaz verme sözcüğüdür. necip fazıl'a sorarsan
    "anlamak yok çocuğum anlar gibi olmak var
    anlamanın nihayetinde saçlarını yolmak var."
    durumudur.
    #2221125 (dervisabdi, 29.08.2007 09:51)
  6. hararetle bir sey anlattiginiz ve dertli oldugunuz zamanlarda en son duyulmak istenen cumle. samimiyetsiz insan sozu. cunku derdinizi gercekten anlayan kisi size sadece "anliyorum" diyip "hmmm" gibi bir tepki vermez. psikologlar da siklikla bu hataya duser.

"neyi anliyorsun ulan, sen benim yasadiklarimi yasadin mi? anlamiyorsun iste, sen de anlamiyorsun. "

seklinde cemkiriniz bunu yapanlara.
    #3341563 (KoPuSh, 01.05.2008 00:48)
  7. geveze bir insana katlanamadığınız anda sadece dinliyo gibi görünmenin anahtar sözcüğü..

-hımm anlıyorum..
    #3341569 (cahil peri, 01.05.2008 00:51)
  8. (bkz: pilli bebek)
    #3396472 (bugsbunny, 14.05.2008 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

anliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayat » muzo » cocukken yapilan salakliklar » anneyle babanin bosanmasi » eroin » seyir » al allah im kulunu zapteyle delini » fransiz opucugu » sair bu siirinde kime seslenmis » rs ne la a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games