anliyorum ama kismen gotumden anliyorum 

kapat
  1. efendinin beyni ile kıçı arasında bulunan perdenin kalkması sonucu oluşan durumu anlatan cümle.
    #3007588 (galapagoslu iguana, 15.02.2008 15:19)
  2. beynin yogun oldugu durumlarda yani mesgule veya dısarıda durumuna aldıgımızda kısmen veri alınabilecek diger guzide organımızı kullanma şeklimiz.
    #3007727 (kuzenix, 15.02.2008 15:45)
  3. Götüyle dinleyenleride mevcuttur.

(bkz: alo kime diyorum götünlemi dinliyorsun.)
    #3007785 (darkwell, 15.02.2008 15:54)
  4. en yaygın anlama biçimidir.
    #3007854 (tarih ve saat;, 15.02.2008 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

anliyorum ama kismen gotumden anliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anliyorum ama kismen gotumden anliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anliyorum ama kismen gotumden anliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gaspirali ismail » yanlis anlasilmis sarki sozleri » anfield road » yaz okulu » uludag sozluk cs turnuvasi » arabam var » sufle » kuran in tanri tarafindan gonderildigine inanmamak » lada vega » burn a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci