anliyorsun 

kapat
  1. sadece zehr i zakkum albümünün değil, son zamanların en güzel şarkılarından bir zakkum parçası..

kokusu mu sinmis yastigina, uykuna gem vurmus
    arzusu mu dinmis yoklugunda, gozlerine perde dusmus
    gizlice akan gozyasinda, yanaklarin suyunu cekmis
    sarkisi mi bitmis kulaklarinda, gece yarisini coktan gecmis

anliyorsun bitecek
    gozlerin renkten dusecek
    sancilarin, henuz bir bebek
    gitgide buyuyecek

biliyorsun bitecek
    gozlerin yorgun dusecek
    yanlizlik, henuz bir bebek
    gunden gune buyuyecek

bir mavi bisiklet mi kalmis, cocukluk ruyasinda
    baska renk mi duslemis kalbin, kirmizi odasinda
    #1201990 (lyla, 24.01.2007 23:22)
  2. uzun zamandır böyle bir şarkı dinlememiştim dedirtir insana. zakkumun en baba şarkılarından birisi olacak umarız zakkuma yakışır derecede bir de klibi olur.
    #1327450 (no witzki, 20.02.2007 19:30)
  3. son zamanlarda dinlenilen en sağlam şarkılardandır.
    #1512646 (mersa, 10.04.2007 14:48)
  4. sen neymissin be zakkum dedirten sarkidir.
    #2266528 (6.4.r.1.$.h, 05.09.2007 13:45)
  5. akıl almaz hayat.ne durmak bilir, ne karşı koymak, ne de anlaşılmak .hiç biri hükmedemez ve bu başıma gelmez demek yersizdir.
    sağlam küfürler ettirir, siz en şık kıyafetiniz içinde partiye gitmeyi beklerken.bağıra bağıra saçınızı bozar, elinizin tersiyle rujunuzu siler, tüm nefretinizi haykırırcasına çığlık atarsınız.parti falan yoktur çünkü.an gelir tamamen sesizliğe gömülürsünüz.sessizce oyunlar oynarsınız ve sesinizin tonunu bir ton daha yükseltmezsiniz.fısıltılar huzur verir.pazar günü cam kenarına mumlar yakarsınız.yağmur vururken tüm hücrelerinize ,siz usulca gözlerinizi yumarsınız ve başlar.önüne geçilmeyen anlar dur durak bilmeyen, daha önce tatmadığınız kavramlar.

-kimsin sen?
    bir peri, bir prenses, bir prens, bir hayal, bir kimse, bir eş,...bir araya nasıl gelinir bir rüyada.imkansızlıklar,olması gerekenler ya da saçma kader.sarıp sarmalarken bedeninizi öylesine,gerçek bir masal,kaybedip kollarında bulursunuz kalbinizi.ılık rüzgarlar eser.her şey farklı.her şey tatlı her şey acı.her şey sana özel.sen benim, ben senin."anlıyorsun" mutlaka dinle bu şarkıyı.

sessizce çığlık atmak istiyorum.kollarında kaybolmak ve yine sonsuza kadar beni oknayuslarda gezdirmeni istiyorum.ama ne sen yapabiliyorsun ne ben cesaret edebiliyorum.
    sadece söyle durma söyle.

-seni seviyorum
    -seni seviyorum

ya uyanınca ne olacak? yine aynı mı kalacağız? ya aynı kalırsak, ne olacak? nasıl anlatırız?

korkuyorum.

-kimsin sen
    -sadece benim
    -hayır kimsin sen
    -benim

-neden girdin hayatıma neden ben?
    -peki neden ben sen niye beni buldun neden ?
    -hayır sen yaptın sen çektin beni ne var sende?
    -hayır asıl sen beni kendine çektin sen istedin

-benimle evlenir misin?

yağmur dinmiştir.iyice akşam olmuştur.gördüğünüz rüyanın etkisi vardır ve kalbiniz acır.sanki gerçekmişceşine dersiniz görülesi en güzel rüya dersiniz.bir anda kulağınıza bir müzik gelir.

anliyorsun bitecek
    gozlerin renkten dusecek
    sancilarin, henuz bir bebek
    gitgide buyuyecek

biliyorsun bitecek
    gozlerin yorgun dusecek
    yanlizlik, henuz bir bebek
    gunden gune buyuyecek
    #3009653 (mersa, 15.02.2008 21:42)
  6. yerime mıhladı! saat 09.00. tarih 9 haziran 2008. kıpıdıyamıyorum. arka arkaya 20 kez falan dinlerim sanırım! çok mu abarrtım acaba? hiç sanmıyorum. inanılmaz! gerçekten de süper!
    #3514015 (oopps I did it again, 09.06.2008 09:04)
  7. bugüne dek dinlediğim en etkileyici bas reeflerinden birine sahip şarkı. harika çalmış valla bası.
    #3514148 (oopps I did it again, 09.06.2008 10:31)

© 2008 - uludağ sözlük

anliyorsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anliyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anliyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cincon » the offspring » ceyhun gulselam » dini vecibelere gore entry girmek » devrek » dimitris diamantidis » erken bosalma » steve sidwell » 19 temmuz 2008 ortak akil hareketi bursa mitingi » 21 haziran 2008 testament istanbul konseri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci