anliyorsun degil mi 

kapat
  1. (bkz: yağmurda dinlenesi şarkılar)
    #747329 (perileyn, 17.10.2006 12:15)
  2. şu sıralar bir reklam müziği olarak kullanılmakta
    #747340 (stanger, 17.10.2006 12:17)
  3. bol küfürlü bir kaf sin kaf tezahüratıdır:

hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde
    nasıl s..tik hepnizi göztepe'nin p..leri

elimde tornavida belimde kasatura
    ananızın a.ına koyacak karşıyaka
    #1145627 (chazsmyr dhuunyl, 13.01.2007 05:57)
  4. bu kadar hareketli olmasına rağmen nasıl oluyor da insana yağmurlu havada elleri ceplerinde bir yokuşu inerken deliler gibi ağladığını hayal ettiriyor anlayamadığım barış manço şarkısı. sevgiliye en güzel seslenişlerden biri. ya dön bana artık, ya da çık git dünyamdan !

hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde,
    bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?
    çalacak bir kapım yok, mutluluğa hasretim.
    artık sokaklar benim. görüyorsun değil mi?

zaman akmıyor sanki, saatler durmuş bugün.
    sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün!

ya dön bana artık, duyuyor musun beni?
    ya çık git dünyamdan, anlıyorsun değil mi?

bir resmin kalmış bende, tam ortadan yırtılmış,
    hani siyah kazaklı, biliyorsun değil mi?
    gözlerimden süzülen bir kaç damla anıda
    senin sıcaklığın var, anlıyorsun değil mi?

zaman akmıyor sanki, saatler durmuş bugün,
    sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün!

ya dön bana artık, duyuyor musun beni?
    ya çık git dünyamdan, anlıyorsun değil mi?
    #2334222 (ben bilmem beyim bilir, 17.09.2007 23:41 ~ 23:45)
  5. teoman'ın yaptığı akustik kayıt yine teoman'ın yaptığı orjinal kaydından daha iyidir.
    #2973024 (hendrix, 08.02.2008 20:16)

© 2008 - uludağ sözlük

anliyorsun degil mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anliyorsun degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anliyorsun degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yoksul olmek » damiana » sence sen hangimize verirsin » benim annem dans edemez » tirbuson olmadan sarap acmak » amastris antik kenti » yanlis anlamak » sidnei rechel da silva junior » spitze » yenisehrim com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci