anlayana yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlayana
  2. ne mutlu anlayana
  3. anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
  4. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  5. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa
  6. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  7. seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir
  8. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  9. yazar basliklarindaki entry sini silen yazar
  10. gercekleri tarih yazar tarihi de gonul yazar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mad jack the pirate » fransizca konusamamanin dayanilmaz uzuntusu » ayni anda uc kisiye asik olmak » tuna uzumcu » cocukken yapilan salakliklar » dusa girmeden onceki usengeclik » sekr » zaman » insanin buyudugunu anladigi an » reklama giren filmin geriden baslamasi » 1908 » iyi geceler sozluk » cukuyle tuz yalatmak » americas next supermodel » hayal » dile dolanan sarkilar » randevu » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » balgam cekmek » kralice ziyaretinin sirri » seri eksi oy veren ibne » rosa luxemburg » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » arsonists get all the girls » mimesis » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi » igrenc espriler » diplomasi » alttakiler tepeye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa