anlatim bozuklugu severim ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlatim bozuklugu
  2. sosyal anlatim bozuklugu
  3. anlatim bozuklugu iceren sarkilar
  4. anlatim bozuklugu yapan yazar
  5. anlatim bozuklugu yaptiginin farkina varmak
  6. anlatim bozuklugu tasiyan basligin duzeltilmesi
  7. seni severim seni seveni de severim
  8. anlatim
  9. dil ve anlatim
  10. ozlu anlatim

© 2008 - uludağ sözlük

anlatim bozuklugu severim ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlatim bozuklugu severim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlatim bozuklugu severim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a nick » dolar » celestial teapot » requiem for a dream » ask onarir » red alert 2 yuri s revenge » jet motoru » hozan besir » money » vassili zaitsev » green street hooligans » deniz yilmaz » kavusamazsin orospu olur » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » asante » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » incir pub » desifreolmusdisiuuser » be with you » till there was you » babanin sapkasini yere dusurmek » bos beles entryler » melekler adasi » yumurtanin fircalanmams tarafi » insan neden degisir » planor » prof dr recep yaman karadeniz » ismail aq » ertugrul saglam » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » salcali sogan kavurmasi