anlatim bicimi 

kapat

1. yazarın paragrafta işlediği konunun dile getiriliş şeklidir.
    açıklayıcı analatım : öğretme ve bilgi verme amaçlı (şuan yapmakta olduğum şey)
    öyküleyici anlatım: olay içinde yaşatma
    betimleyici anlatım :izlenim kazandırma
    tartışmacı: düşünce ve kanıları değiştirme
    gibi biçimleri vardır.
    #227064 (forinternaluseonly, 10.05.2006 11:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlatim bicimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlatim bicimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlatim bicimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlatim bicimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selcuk tepeli » mimlenmek » ilac fm » volkan cucioglu » kambiyo senetlerine mahsus haciz yoluyla takip » prof dr muhsin macit » lubetube » onlarca msn messenger hesabi olan tip » okan bayulgen sade vatandas » yavuz selim stadi » superarkadas com » diffraction » am got sik kari kiz » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » maltepe carrefuar afm » kiz meme cinsellik » ati ip kariyi sik baglar » eczaneden prezervatif isteme yollari » xnxx » sevgiliye adiyla hitap etmek » feribottan enrty girmek » lynx » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » chaotic evli » islamiyet » the house bunny » is pesinde » hayata 1 0 yenik baslayan insanlar » lemi » planet of the apes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hatice sendil » askim bunu ben senden ogrendim » zeybek yemini » salaten tuncina » mekke » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » ford granada » avrasya » oyunu ver oyunu boz » ekmek arasi iphone