anlatamiyorum galiba 

kapat
  1. kar$ıdaki ki$i bir türlü bahsedilden anlamayında ki$inin aklına gelen $eydir, hatta bunu sözlü olarak da ifade eder kimi zaman..

+bla bla bla..
    -ee?
    +sonra $öyle oldu, böyle falan, anladın mı?
    -anlamadım valla.
    +allah allah, anlatamıyorum galiba..
    -galiba..*
    +bi siktir git ya..
    -ne bağırıyon ya, tamam anladım..
    +haa, $öyle..
    #1718039 (altf4, 02.06.2007 23:21)
  2. bu durumda anlatamıyorum galibalarla değil de bildiklerim karşımdakinin anlayabildiği kadardır diye düşünülmesi gerekir.
    #1718050 (aither, 02.06.2007 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

anlatamiyorum galiba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anlatamiyorum galiba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlatamiyorum galiba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazim bufe » sevisirken dinlenecek sarkilar » suyun bol olsun » salcali ekmek » ergenekon iddianamesi » guzel kizin yanindaki cirkin kizlar » fresh kills » falkland savasi » introduction » mujdemizi isteriz eda taspinar yerinde yatiyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci