anlatamam 

kapat
  1. ayrilik olum degil
    hukmunu surer hayat.
    asamak yasamaktir.
    ama zor
    cok zor nefes almak.
    bilmeyen anlayamaz
    sokagin sessizini
    gecenin sensizini
    don diye cana sarmak..

anlatamam gormen lazim
    bana geri donmen lazim
    yeniden gulmem icin beni bastan sevmen lazim...

anlatamam gormen lazim
    bana geri donmen lazim
    bir daha sevmem icin beni bastan sevmen lazim..

bir gece daha bitti
    7yi vurdu saat
    gunesin yuzu gulec
    hep var;omur hep var...

anlatamam gormen lazim
    bana geri donmen lazim
    yeniden gulmem icin beni bastan sevmen lazim...

anlatamam gormen lazim
    bana geri donmen lazim
    bir daha sevmem icin beni bastan sevmen lazim..
    ebru gündeşin de seslendirdiği süper bir fantezi-arabesk şarkısı
    #720056 (ozlm, 10.10.2006 17:57)
  2. bir uğur murathan şarkısıdır. kötü ötesidir.
    #720078 (adini unutan adam, 10.10.2006 18:04)
  3. süper grup gundogarken şarkılarından birisidir. insanın içinde kalıp , söyleyemediği şeylerin şarkısıdır neznimde.

sözler aşağıda ve araktır.

yüce dağlar dümdüz olsa
    gece bitse gündüz olsa
    her kelimem bir cüz olsa
    derdim büyük anlatamam

dağa düşsem yola düşsem
    bir yok olsam bir görünsem
    ele güne şen görünsem
    derdim büyük anlatamam
    #1111813 (kasimpasa canavari, 05.01.2007 22:07)
  4. popstar alaturka yarışmasının cdsinde hazan isimli yarışmacının süper yorumladığı şarkıdır.
    #2290330 (isildur, 09.09.2007 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

anlatamam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anlatamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlatamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyuyan sevgiliyi doyasiya dovmek » scorpion flower » erkekleri cekici yapan detaylar » kuafore gitmeyi sevmeyen kadin » sozluk neden sevilir » ahmet altan in ermeni soykirimi hakkindaki yazisi » 1 ayda 30 kilo veren kadin » banvit reklaminda dans eden tavuklar » nargile » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games