anlatamam bu askin hikayesi derindir 

kapat
  1. mustafa caglar bestekarı olan bi türk sanat müziği eseri..

Anlatamam bu aşkın hikayesi derindir
    Beni kaç yıl inleten o güzel gözlerindir
    Gönlüm senin esirin kalbim senin yerindir
    Beni kaç yıl inleten o güzel gözlerindir
    #2866920 (hefeweizen, 20.01.2008 07:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlatamam bu askin hikayesi derindir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlatamam bu askin hikayesi derindir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlatamam bu askin hikayesi derindir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlatamam bu askin hikayesi derindir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » agla erkegim agla » 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » dogo » jay jay justified » allah » cassio lincoln vs matias emilio delgado » lynx » vaktinde gel sevgilim » aslan efe » muztar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » i belong to jesus » secretcode » kurtlar vadisi teror » liguria » moderasyonun uyumasi ile olacaklar » enderun sevgiler » fotospor un ideal fenerbahce onbiri » istanbul bana dar » yag bezesi » adem meleke