anlat aslanim sen anlat dinliyorum ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlat canim dinliyorum ben seni
  2. anlat anlat heyecanli oluyor
  3. anlat
  4. sen onu kulahima anlat
  5. anlat bana
  6. anlat arkadas
  7. ne biliyorsan anlat
  8. anlat anlatabilirsen
  9. bir ruya da sen anlat
  10. anlat istanbul

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlat aslanim sen anlat dinliyorum ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlat aslanim sen anlat dinliyorum ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlat aslanim sen anlat dinliyorum ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlat aslanim sen anlat dinliyorum ben. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » igrenc espriler » seri eksi oy veren ibne » yazarlarin aslinda demek istedikleri » stevemcqueen » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » kriz yoktur diyen iktidar yalakasi » tek minik kusurundan dolayi sican dahice plan » dancing » creme de la creme » 31 ceken aylar » son dilegi » the end » tu pa pa » bekarete onem veren insanlar dernegi » eksi oy almanin yollari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » liam finn » yaran basliklar » ford granada » kurban bayraminda ip cambazi kesmek » jose mourinho » yaran kisisel iletiler » smile adsl reklamlari » five guys » lig tv nin fenerbahce eyyamciligi » haydar akin anadolu meslek lisesi