anlasildi merkez tamam 

kapat
  1. * hemen hemen her polis filminde merkez karakolundan aldığı bilgi sonra onaylama cümlesidir.
    #3335964 (azarath, 29.04.2008 19:26)
  2. telsizden gelen "tşşşştt!!" sesiye bittiği zaman tam olarak anlaşıldığına emin olunan cümle!
    #3335982 (Vivendi, 29.04.2008 19:30)
  3. yiğit özgür esprisi;
    * merkez kimse beni anlamıyo...
    - anlaşıldı tamam...
    #3335991 (crazyhodja, 29.04.2008 19:32)
  4. -merkez bekleme yapma.
    +anlaşıldı ticari tamam.
    #3336000 (siniir, 29.04.2008 19:36)
  5. (bkz: roger that)
    (bkz: affirmative)
    (bkz: acknowledged)

ha bir de türkçe alternatifi:

(bkz: anlaşıldı roger)
    #3631878 (notrinova, 07.07.2008 13:44)
  6. - merkez iki ekmek bir süt.
    - anlaşıldı tamam.
    - nah anlaşıldı, neyi anladın hırt.

- merkez bir bak hele.
    - merkez dinlemede.
    - yok bir şey...

- merkez ses ver!
    - merkez dinlemede.
    - adam ol!

- merkez kimse var mı?
    - merkez dinlemede.
    - alırlar merkeze...
    - tamam kes.

- merkez burası 6550.
    - o ne lan telefon modeli gibi.
    - merkez geyik yapma.

- merkez arabam kayboldu.
    - sen nereden bağlandın o zaman?
    - cepten arıyorum abi bilin istedim.

- merkez çok yalnızım.
    - anlaşıldı. akşam merkeze gel bir ufak açalım.

nacizane diyalog beklentilerim, aklımda cereyan edenler bunlardır.
    #3632275 (fatihkul, 07.07.2008 15:08)
  7. cevaplar kısa olmasın diye sona eklenerek, polis memurlarının konusmalarına ahenk katan; zengin uyak turu.
    #3632902 (algernon, 07.07.2008 17:06)
  8. (bkz: attention all units)
    #3632916 (tu kaka bana, 07.07.2008 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

anlasildi merkez tamam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlasildi merkez tamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlasildi merkez tamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ha bu diyar » celtek tumulusleri » susannah york » kktc ile turkiye farklari » micky green » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » niccolo paganini » yemek yemenin ilkellik olmasi » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » yabanci gruplarin turkce mealleri » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » fc oranges » objebi » secim » tanimadigin kizi msn e eklemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » jiriskop » bir kadini kendine asik etmenin yollari » turklere ozgu davranislar » corlu » ernest hemingway » a fine romance » the offspring » virginia gold » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » etkisiz hale getirmek » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » cd eldense