anlar 

kapat
  1. georges louis borges'ten enfes bir şiir:
    Eğer, yeniden başlayabilseydim yaşamaya,
    ikincisinde, daha çok hata yapardım.
    Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım.
    Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar,
    Çok az şeyi
    Ciddiyetle yapardım.
    Temizlik sorun bile olmazdı asla.
    Daha çok riske girerdim.
    Seyahat ederdim daha fazla.
    Daha çok güneş doğuşu izler,
    Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim.
    Görmediğim bir çok yere giderdim.
    Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye.
    Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine.
    Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben.
    Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu.
    Farkında mısınız bilmem. Yaşam budur zaten.
    Anlar, sadece anlar. Siz de anı yaşayın.
    Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan,
    Gitmeyen insanlardandım ben.
    Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım.
    Eğer yeniden başlayabilseydim,
    ilkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım.
    Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla.
    Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır,
    Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer.
    Ama işte 85'indeyim ve biliyorum...
    ÖLÜYORUM...
    #183972 (bonzorich, 20.04.2006 12:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » mutsuzken surekli uyuma istegi » kinda » dinozor tassagi » 23 kasim 2008 besiktas eskisehirspor maci » asli gorevini unutan camasir suyu » abdullah ocalan » bir salak gibi olmek » acima yetime doner koyar gotune » enver sedat » lebron james » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » rallici » egri oturup dogru konusmak » sunrise avenue » tenkil » sen hic ofsayta dustunmu kerim » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » sabah cay yerine kahve icen hiristiyan ozentisi » en sevdigi hikaye kasagi olan cocuk » nehir » unutulmaz siyasi replikler