anlar o 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlar
  2. goz yasartan anlar
  3. eksi anlar
  4. unutulmaz anlar
  5. siyah anlar
  6. sevenler anlar
  7. sinir anlar
  8. dondurulasi anlar
  9. komik anlar
  10. unutulmayan anlar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» msn de bulunan kizla sevismeye ta erzurum a gitmek » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » otobuste hamile kadina yer vermeyen yasli » derin esmer » sing for the moment » osis » ilk opusme agrisi » urban dictionary » yazicioglu is hani » minik mavi balina » rapper ninja » fuckin in the bushes » colbie calliat » bayramic » ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis » kale nin tarihi eserleri » pipo icicisi » gercek bir askin ardindan kalanlar » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » 2009 2010 turkcell super lig sampiyonu » kugu acilisi » olar » fulham » karizmaniz var mi varsa kac santim » noctivagant » ataturk orman ciftligi » yolkart » honest a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa