anlamli zincir 

kapat
  1. DNA da bilgiyi tasıyan zincir
    #158237 (biogenetikci, 08.04.2006 21:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamli zincir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamli zincir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamli zincir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamli zincir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » pahali hediyeler alip itaat bekleyen hanzo sevgili » bas ortusu » hildeshaym » babasayfa com » 18 kasim 2008 izmir depremi » taksim topkapi minibusleri » comodo firewall pro » pulemjot kalashnikova » canim ailem » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » erkin koray » amerikan konsoloslugu » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » malformasyon » daemon tools » kisil » kurbaga » kirli tatli seyler » tarnally