anlamis gibi yapmak 

kapat
  1. -anladınız mı çocuklar?
    -eeevettt öğrettmeniimmm...
    -pekii, kim tekrar etmek ister?
    -!?

gibi örneklerle çoğaltılabilecek eylemdir.* ***
    #714644 (cococabana, 09.10.2006 11:43)
  2. ekonometri dersinde bol bol yapılan eylem.
    ama hocanın "numarasının sonu dörtle biten bi arkadas bana acıklasın" demesiyle az daha kafamda patlayacak olan eylem aynı zamanda.
    (bkz: evet okuldan bildiriyorum sözlük)
    #714683 (marjinal fayda, 09.10.2006 11:54)
  3. "hmmmm, öyle mi?, yapma yav, sen onu bunu bırakta." sözleri ile geçiştirilmek istenen durum. eğer ki rolünüzü iyi yapamayıp karşınızda size can havliyle laf anlatan kişide bunun farkına varırsa komik durumlara düşersiniz.
    #717427 (insatiable love, 09.10.2006 23:08 ~ 23:09)
  4. çok konuşan insanların yanında yapmamak kaçınılmaz olan susturma kişiyi sevindirme taktiği .
    #717457 (fastangryx, 09.10.2006 23:14)
  5. bir şey anlatılınca peşinden uzun bir "heeeeee" onayının geldiği durumdur. böyle yapan kişi hemen anlaşılır zaten.
    #717474 (trouble, 09.10.2006 23:20)
  6. iki kere üst üste "hıııı." derseniz anlamış gibi yaparsınız.
    #717486 (bahdeniz, 09.10.2006 23:24)
  7. cahilliğinizi (bazen aptallığınızı) veya dinlemedğinizi kamufle etmek için kullanabileceğiniz süper bir yöntemdir.

-nietzschenin bu konuyla...hedeloji kurması sonucunda hödönün de hebelstatik bir perspektifle, sosyoekonomik bir boyutta.. hönkürmasyon bir sonuç ortaya çıkar.
    -he dayı..
    -ha?!
    -eet ben nietzcsheye katılıyorum zaten. süper adam. hedoloji diyoduk?
    -eet... hedolojik bağlamda...
    -(pff) tabi.. ha ha..
    #717533 (kahvekremasi, 09.10.2006 23:36)
  8. konuyu fazla uzatmamak için yapılan eylem türü.
    #717541 (teka, 09.10.2006 23:38)
  9. bir kere sorup anlamadığınız şeyi ikinci kez sormaya utandığınız zaman mecburen yapılan eylem.
    #717646 (amen ra, 09.10.2006 23:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamis gibi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamis gibi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamis gibi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamis gibi yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » kendi entry sini daha sonra gorup gulen yazar » ezbere bildigi tek siir istiklal marsi olan insan » sebnem bozoklu » bir top gul » stavrum » evinde ampul kullanmayan kemalist » kadin astronotun alet cantasini dusurmesi » josh holloway den daha yakisikli sozluk yazarlari » omer urundul » musteriye sac mi sakal mi diye soran bayan kuaforu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sv meppen » kavga ederken aniden dudaga yapismak » pkk » kiz arkadasini en yakin arkadasina sunan erkek » iran » tankard » harhar » yagmur yagarken yagmurlu entry girmek » ridvan dilmen in ntv den yilda 5 milyon ytl almasi » servet cetin in yuzune takilan maske