anlami oyle degilmis maalesef 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyle bir kiz degilmis
  2. maalesef
  3. maalesef cok iyi biliyorum
  4. maalesef gelemedim
  5. maalesef ermeniyiz
  6. maalesef ermeni
  7. iyilik iyi bir sey degilmis
  8. nasip degilmis
  9. kismet degilmis
  10. maalesef bunlar gerceklesti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlami oyle degilmis maalesef başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlami oyle degilmis maalesef ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlami oyle degilmis maalesef nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlami oyle degilmis maalesef. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » yaran diyaloglar » yaran entry silinme sebepleri » no promise » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » devedikeni » kacak kelebek » uludag sozluk » karpuzkabugu » july4th » sozlukle ilgili istekler » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » montajelemani » yeni uuser olacaklara nick onerileri » ask » prince of darkness » uludag sozluk ten soguma nedenleri » silik entry havzasi » hepimiz ermeni yiz » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » alwayssleepy » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » bir yerim diyenden bir de yemem diyenden kork » gidenlerden » lenin » fay hatti » 80 kusagina cocuklugu hatirlatan seyler » dis kirasi » josh holloway den daha yakisikli sozluk yazarlari » avustralyali seks partisi » pkk » is arkadasini hic sevmemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hildeshaym » copcatan » cardfinans reklami » en az yakan araba » muslumanlari sevmeme nedenleri » azerbaycan » lolrotf » symbiopsychotaxiplasm » kannas » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci