anlami olmaz 

kapat
  1. ferdi tayfur şarkısı.
    Bir parça ümidi çok görme bana
    Ümitsiz bir aşkın anlamı olmaz
    Severek açıver kalbini bana
    Sevmeyen bir kalbin anlamı olmaz

En gerçek bir aşkla uzat kolunu
    Tanrı bile sever aşık kulunu
    Boş yere bekletme sakın yolunu
    Yolcusuz yolların anlamı olmaz

Ümit verse neyin daha yıllarca
    Ümitsiz yılların anlamı olmaz
    Sen ki bir çiçeksin ben kuru bir dal
    Çiçeksiz dalların anlamı olmaz

En gerçek bir aşkla uzat kolunu
    Tanrı bile sever aşık kulunu
    Boş yere bekletme sakın yolunu
    Yolcusuz yolların anlamı olmaz
    #976214 (darkness nights, 10.12.2006 13:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlami olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlami olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlami olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlami olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » yoksullar degil akp titresin » baslik entry ve nick uyumu » masalik » idealist insan ukala olmalidir » beduk » olasi ts sampiyonlugunda ki gazete mansetleri » sevdigin kiza acilamamak » penaltidan kendi kalesine gol atan futbolcu » bir cipsten cikan 2 taso » zeki erdut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » terorizm » schenardi » blue moon » feyizbuk » icip icip sarki soylemek » spermler arasindaki diyaloglar » ahmet safak » el yikarken yuzuge sabun yapismasi » bos islere daldiginin farkina varamamak » ukteci hakkinda izlenimler