anlamaya calistin sen onu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlamaya calismak
  2. anlamaya calis
  3. durumu anlamaya calismak
  4. bir kadini anlamaya calismak
  5. kadinlari anlamaya calismak
  6. yargilamamak anlamaya calismak
  7. yeni nesli anlamaya calismak
  8. dengesiz insani anlamaya calismak
  9. anmaktan anlamaya dogru ataturk
  10. her seyi anlamaya calisma hatasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cafe des cafes » obur dunyanin default lisani » irlanda edebiyati » 30 days of night » young learners » dertli dertli sicmak » hep seni aradim » rapidshare » 12 eylul 1980 » geceyedir kusmelerim » cep sarji sutyen » ogretmene mektup » deniz yazici » yurumek » veli toplantisi » metal gear solid 4 guns of the patriots » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » turkce olimpiyatlari » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » gunduz yolculugu » siir » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » istanbul » gunesimin onunden cekil » boluspor » galeri milliyet » zorla yurutulen iliski » ayip denen bir sey var » melike guner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa