anlamaya calis 

kapat
  1. - anlamaya calis beni
    - bunun nesini anlayım rıza , sanki tüm erkekler kadın olmak istiyor da...
    #191610 (nirvana, 23.04.2006 09:38)
  2. yanyana fotograf cektirelim albümünde yine hüzünbaz, nazan oncel klasiklerinden;

Kendine saklanmış dört odalı kalbim
    Parçalanmış dağılmışım
    Nerem doğru ki benim
    Kafam bozulmuş zaten
    içim kıyılmış benim
    Sinirlerim perişan
    Günler geçmiyor zaten
    Uyku tutmuyor beni
    Uykularım perişan

Ne kavuştuk ne ayrıldık
    Çok üzüldük çok ağladık
    Vurulmuş olduk bir kere
    Bozma kalbini

Anlamaya çalış beni
    Topla kendini
    Ben çok ağladım bize (ben çok anladım seni)
    Üzme kendini (yorma kendini)

Hanidir böyleyim
    içime kapandım
    Kanadı bağlanmış
    Bir kuş gibiyim

Kafam bozulmuş zaten
    içim kıyılmış benim
    Sinirlerim perişan

içim yanıyor zaten
    Kalbime vurmuş benim
    Duygularım perişan
    #3670838 (süpürgesiz cadi, 16.07.2008 03:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamaya calis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamaya calis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamaya calis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamaya calis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » nazim hikmet e haksizlik yapilmasi » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » sone » sheldon cooper » da mast qalandar » resimli bar » cassio de souza soares lincoln » solocu » sivil polis » gocusme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yagmur » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » sikintidan patlayan misirlar » azerbaycan » akin sevinc » bryan adams » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » triptonik vitesli olmak » mini market » entel fare