anlamak icin yasiyorum yasamak icin iciyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oy icin degil entry icin yasiyorum
  2. kadinlar anlamak icin degil sevmek icin vardir
  3. inanclar icin olmek ve dunya tatlari icin yasamak
  4. yasamak icin ye yemek icin yasama
  5. x i anlamak icin x i iyi anlamak lazim diyen insan
  6. senin icin yasiyorum
  7. yorgun dogdum dinlenmek icin yasiyorum
  8. anlamak icin
  9. anlamak icin oku
  10. basligi anlamak icin dakikalar harcamak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anlamak icin yasiyorum yasamak icin iciyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamak icin yasiyorum yasamak icin iciyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamak icin yasiyorum yasamak icin iciyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anlamak icin yasiyorum yasamak icin iciyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » yaran diyaloglar » yaran entry silinme sebepleri » asiti kacmis kola » no promise » mustafa kemal ataturk » devedikeni » uludag sozluk » kacak kelebek » karpuzkabugu » sozlukle ilgili istekler » july4th » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » montajelemani » prince of darkness » ask » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » alwayssleepy » uludag sozluk ten soguma nedenleri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » hepimiz ermeni yiz » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » silik entry havzasi » karisik bitki cayi » kardasian » op beni yoksa olecegim » komagene » parasempatolitik ilaclar » seyfi alanya » 3564659 » kafada sivilce cikmasi » christmas tatili » hulya koc » neolitik donem » neriman ugur » afyon milli piyango anadolu lisesi » evlilik » turk dizisi senaryolari » turk dizisi senaryolari » esra erol desdi izdivaç » 10 kasim da ataturk un sevdigi sarkilari dinlem » lasciatemi cantare » guc ucgeni » burun karistirgaci » deceku » gripken buruna sokulan pecete » aci cekmek icin ayyas olmak » bursa halk meclisi » tango » uludagsozluk » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » yuksel cakmur » guntekin onay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » abi yenge de erik gibiymis kutur kutur » ucuncu sayfa guzeli » entry yerine girdi denilsin kampanyasi » yabanci gelin » the pursuit of happyness » iran kurtleri » 21 yasina kadar cinsel deneyimi olmamis kiz » anlat biz de duyalim » abdullah bazencir