anlamadiysan anlatayim mal boku 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlamadiysan bir daha anlatayim
  2. ne anlatayim ben sana
  3. soyle anlatayim
  4. sana bir fikra anlatayim mi
  5. sana bir masal anlatayim mi
  6. seni sana anlatayim mi
  7. gelin zirveye anlatayim konusu
  8. sana bir sivrisinek masali anlatayim mi
  9. sana daha ilgincini anlatayim
  10. sana bir hikaye anlatayim ister misin

© 2008 - uludağ sözlük

anlamadiysan anlatayim mal boku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anlamadiysan anlatayim mal boku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anlamadiysan anlatayim mal boku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » egyptian premier league » mutluluk » mavi tur » bikini bolgesini bronzlastirmak » kurtlar vadisi pusu giray » turkan soray » joey jordison » otobuste on koltukta sapitan cocuk » bozulan uyku duzeni » alonso solis » misssunshine » annelerle girilen komik diyaloglar » bas peri kulina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » cihan unal » fenerbahce amblemi » forest whitaker » evcil hayvan avina cikmak » domaltip bafilemek » beirut » vicortus » pilot » hazreti muhammed » ciris otu » ekim 2008 ankara ulasim zammi » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » temp » gogus killarini yolmak